Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
Fri kontakt

Kontor att hyra, Gävle, Skolgången 17

Skolgången 17, Gävle
  • Kontor att hyra
  • 6 000 m2
Kontor att hyra, Gävle, Skolgången 17
Skolgången 17, Gävle
  • Kontor att hyra
  • 6 000 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontor att hyra, Gävle, Skolgången 17

Fakta

Visa på karta
  • 310096
  • Kontor
  • Industrilokal
  • Lager
  • 6 000 m2
  • Inte angivet
FÅ MER INFO OM LOKALEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Effektiva produktionsytor!

Effektiva produktionsytor!

Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta Works i Gävle.

Beskrivning

Högkvalitativa produktionsytor med tillhörande kontor! Produktionsytorna har c:a 3,5 m till undertak och lämpar sig mycket bra för enklare tillverkning. Kontorsytor finns i anslutning till produktionsytorna. Representativ entré till lokalen med konferensrum. Lasthus med 3 portar. Byggnaden är sprinklad. Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Byggnaden har idag hyresgäster som bl.a. Gavlegårdarna, Actic Gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning, med hållplatser på två sidor om fastigheten. 5 min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Hitta hit med X trafik

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

Hemsta Works i Gävle erbjuder högkvalitativa och flexibla produktions- och kontorsytor som passar olika företagsbehov. Med moderna faciliteter och en attraktiv mix av befintliga hyresgäster från olika branscher, är detta en idealisk plats för företag som söker en funktionell och anpassningsbar arbetsmiljö.

Fastigheten

Fastigheten ligger ca 2 km söder om Gävle centrum direkt vid E4:ans södra infart till Gävle. Det är lätt att komma till fastigheten då det finns infart på tre sidor av fastigheten från angränsande vägnät.

Omgivning

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.

Information och data

Detta förråd, som även kan användas till Industrilokal eller Lager, ligger på Skolgången i Gävle. Gävle har postnummer 80257 och ligger i kommunen , som ligger i Gävleborg. Lokalen är totalt 6000 m2.