Förråd.org

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Förråd att hyra i Örnsköldsvik

40 m2 lager, showroom, kontor i Örnsköldsvik att hyra

Flexibel källarlokal på 40 kvm med egen ingång - Anpassningsbar efter behov!

Letar du efter en lokal med många möjligheter? Denna 40 kvm stora källarlokal utan fönster och med egen ingång är ett utmärkt alternativ för dig som söker en anpassningsbar yta för din verksamhet.
Kontakt: herrlinshus.se

Här erbjuds en mångsidig och anpassningsbar yta som passar för en rad olika ändamål, oavsett om du behöver en arbetsplats, studio, lager eller något annat.

Lokalen har en öppen planlösning som gör det enkelt att skapa en funktionell arbetsmiljö som uppfyller dina krav. Trots att det inte finns några fönster, så kan du med rätt belysning skapa en behaglig och trivsam atmosfär.

Den egna ingången ger dig möjlighet att komma och gå som du vill, vilket ger en känsla av integritet och självständighet. För närvarande finns det ingen vatten- och avloppsanslutning, men lokalen kan anpassas efter dina behov om det skulle finnas en önskan om detta.

Lokalen är belägen i ett lugnt och trevligt område, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter i närheten. Du har även nära till butiker och restauranger där du kan ta en paus från arbetet och njuta av en lunch eller fika.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka möjligheterna med denna unika och prisvärda lokal. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och verksamhetsidéer i denna flexibla och anpassningsbara lokal!