Förråd.org

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Förråd att hyra i Nacka

Modellfoto

Kontor att hyra i Nacka

Om lokalen

Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder-och Östermalm, parkeringsmöjligheter, kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Lokal med flera användningsområden belägen i markplan med egen entré från gatan. Lättillgänglig för besökare samt för i och urlastning. Parkering finns i anslutning.

Ytorna är anpassningsbara och fördelas främst på 2 stora öppna ytor med högt i tak. En större ateljé och kontor samt en sal som idag används för dans och showträning.

Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör såväl öppna ytor som rumsindelat.
Längst in i lokalen finns ett pentry med direktaccess till en stor gemensam terrass.

Med goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt etableringsläge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm. Endast 20 minuter med båt till Nybroviken eller 5 minuter med buss till Slussen.