Förråd.org

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Förråd att hyra i Sigtuna

3000 m2 lager i Sigtuna att hyra

Moderna, effektiva, och miljövänliga lokaler i Arlandastad.

Moderna, effektiva, och miljövänliga lokaler i Arlandastad.

En lokal med enastående möjligheter att anpassa efter just era behov och önskemål.

Beskrivning

Ett stenkest från Arlanda och utgångspunkten till resten av världen, Med de goda kommunikationer som finns, samt det strategiska läget mellan Stockholm och Uppsala, finns nu möjligheten att utveckla verksamheter i en stark regional kärna för företagande. Här kommer vi bygga i samråd med våra framtida hyresgäster moderna lokaler som lämpar sig för kontor, lager, industri eller bilhandel. Vill du etablera dig här och utveckla de nya fastigheter tillsammans med oss? Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är goda. Märsta station nås med buss på en sträcka om cirka 2 km, motsvarande restid om 6 minuter. Från stationen avgår både regionaltåg och pendeltåg till Stockholm och Uppsala.

Service

I området finns det gott om yrkesbutiker , bilservice och lättare industrier, och restaranger, samt ytterligare service i närliggande Märsta centrum.

Parkering

Ja

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål sam...